Opleiding taxatie keuring 2021-09-27T09:33:03+01:00

Opleiding bouwkundig inspecteur Bouwkundig NHG rapport

Deze pittige 1 dags opleiding neemt u mee door de invoer applicatie en laat u middels foto’s en veel voorbeelden zien, en ervaren hoe de woning onderdelen beoordeeld moeten worden. De opleiding wordt gegeven door een zeer ervaren deskundige met ruim 20 jaar praktijk en opleidingen ervaring!

  • Het bouwkundig NHG rapport is bedoeld als toevoeging aan de taxatie en vervangt de bouwkundige opnamestaat. Het rapport van deze bouwkundige NHG opname, kan in plaats van de bouwkundige opnamestaat aan de taxatie worden toegevoegd.

Klik hier voor de beschikbare datums waarop deze opleiding wordt gegeven, en inschrijven nog mogelijk is.

Moet een dakbedekking nu direct, binnen 5 jaar of pas na 5 jaar worden vervangen? Is er nu wel of geen houtrot of risico op houtrot in een kozijn of dakkapel aanwezig of is de houtworm nu actief of helemaal niet aanwezig? Kunt u iets wel of niet beoordelen of moet juist een nader onderzoek geadviseerd worden? Elk aspect van het bouwkundig NHG rapport wordt behandeld, na deze opleiding kunt u wat ons betreft op een deskundige en professionele wijze een bouwkundig NHG rapport opstellen en de bouwkundige elementen beoordelen.

  • De opleiding wordt gegeven in De Roskam in Houten
    • Adres: Plein 25 | 3991DL Houten
  • De kosten bedragen € 390,- exclusief de BTW inclusief volledige verzorging zoals koffie, drank en lunch.
  • U ontvangt ruim op tijd de totale factuur, deze moet geheel voorafgaand aan de opleiding zijn voldaan.
  • De opleiding begint steeds om 09:00 uur tot 16:00 uur (inloop vanaf 08:15, koffie staat klaar)
  • Na de volledige opleiding ontvangt u een certificaat van deelname.

Na de opleiding kunt u direct aan de slag

Als de opleiding is afgerond heeft u voldoende kennis om 90% van de woningen (beperkt) bouwkundig te inspecteren en een bouwkundig NHG rapport te genereren. De inspectie resultaten kunt u verwerken in de software waarmee een digitale rapportage wordt gegenereerd. Het gebruik van deze software is vrijblijvend maar wel aan te bevelen, de kosten per uitgevoerde keuring voor het gebruik van de software, rapportage, orderverwerking en de hosting bedragen € 9,80 excl. BTW.

U kunt ook aan de slag als zzp’er voor Homekeur. Daarbij heeft u een minimale beschikbaarheid per week, welke beschikbaarheid wij volplannen met opdrachten. Tijdens de opleiding krijgt u hierover meer informatie.

Vanzelf zijn er nog wel beperkte bijkomende kosten waarin u moet investeren om een inspectie deskundig uit te kunnen voeren. Zoals bijvoorbeeld een vochtmeter, telestep, zaklamp e.d. Tijdens de opleiding zullen wij u hierover uitgebreid informeren en van alle informatie voorzien.

Door gebruik te maken van de software worden rapportages gegenereerd en wordt u middels een diagram structuur ‘gedwongen’ om alle relevante vragen te beantwoorden. Het gegenereerde rapport wordt gevuld met de juiste relevante teksten en uitsluitingen.

Inschrijven voor opleiding